labradorliv

Alla inlägg den 23 september 2013

Av Anna-Lena - 23 september 2013 23:23

Lydnadstävling

 

I lördags var det lydnadstävling på hemmaklubben i Olofström.

 

Vad härligt att stå utanför som åskådare och slippa nervositeten inför tävling!   

 

Essie var anmäld till lydnadsklass tre men så började hon att löpa så det var bara att avboka. Phuuuu......! Så slapp man det magsåret...! Mina tävlingsnerver är en historia för sig, men jag vill ju så gärna att Essie ska få det där 3:e första priset så vi kan börja träna inför elit-klass. Hur det ska gå där har jag ingen aning om men lite nya moment att träna på ser vi fram emot.   

 

Det gick bra för klubbens ekipage. Här kommer en bild från lydnadsklass två med Lena Rosén och hennes fina jaktlabbe Viggo högst upp på pallen. Stort grattis till er! Dessutom väldigt fina poäng!

 

 

Veckan som har gått har dessutom innehållit lite ridlektioner för dottern. Hoppning var det som gällde denna veckan och då skulle det tränas balans genom att trava över bommar med händerna i sidorna och/eller på ryggen. Inte lätt, men de fixade det bra!   Till slut sattes allt ihop till en enda hopp-bana och här kommer ett par bilder:

 

 

Fina, duktiga Zorro! Så mysig och kelig liten ponny! En riktig pärla!

 

Zorro tillbaka i boxen efter ridlektionen. En riktig liten lins-lus!        

 

 

Indra fortsätter att göra framsteg på valpkursen. I går, söndag, var jag inte med och tittade, men enligt husse hade det gått riktigt bra, så här finns stora förhoppningar på henne!

 

Indra, 9 veckor   

 

Sötnos!!!

 

Ha det bra!

 

Anna-Lena

 

 

     

Ovido - Quiz & Flashcards