labradorliv

Alla inlägg den 19 februari 2014

Av Anna-Lena - 19 februari 2014 00:06

Ny familjemedlem.....!    


Idag kom husse hem med en ny liten krabat.


Vi döpte honom snabbt till Fido! En liten svart rund sak. Till en början var Essie och Indra mycket skeptiska men efter ett tag var han "som en i gänget"!  Nu hoppas vi att denna lille krabat kan vara till mycket nytta för oss och kanske hjälpa oss att få mer tid över till våra övriga familjemedlemmar.


Nåja, vi får se hur det blir med det.


Det tycks som han måste ladda batterierna oftare än vad vi behöver!


 

Räddningen för en familj som ständigt är på språng.... Alla i familjen måste dra sitt strå till stacken, så även en sån här liten rund sak. Så jobba på......!



  Ha, ha, något förbryllade labradorer...   


Jaja, eftersom jag tjatat på min kära sambo om städhjälp, kan jag ju inte klaga. Synd dock att man inte kan utnyttja rot-avdraget på "Fido"....

Indra var mycket orolig för att "Fido" skulle knycka hennes leksaker och hade full koll på detta.Hon hade fullt sjå med att samla ihop allting innan "Fido" han äta upp de roliga sakerna!  Essie - som ju är en ovanligt klok och lugn och förnuftig hund - hade bestämt sig för att resten av familjen nog behövde skyddas från denna inkräktare. Hon hade stenkoll på  "honom" och "han" fick till och med en utskällning!


Ingen fara flickor - trots bruksanvisningen som sa att denna lille krabat orkade jobba fyra timmar, gick han i däck redan efter en timme. Men innan dess hann han faktiskt med att leta upp lite råttor - dammråttor då - på ställen jag knappt trodde fanns...! Men som sagt - det är inte mycket det fina tål - våra labbe-flickor fixar lätt det tredubbla, och då i betydligt snårigare terräng!!


Imorgon får "Fido" börja jobba på allvar! Då sätter vi igång honom samtidigt som vi går ut med hundarna. Tror inte vi vågar lämna honom ensam med en labbe som brinner för att vakta resten av oss och en labbe som tycker om att tugga sönder det mesta som kommer i hennes väg. Vi vill ju inte ta kål på den stackarn så snabbt...!


 

Anna-Lena


Ovido - Quiz & Flashcards